Koktej klasik me spumante

Koktej klasik me spumante

Ky koktej dekadent i spumantes i përzier me pak konjak është i përsosur për raste të veçanta. Mbajeni veten me të mira këtë Krishtlindje.

Përbërësit:

  • 1 kub sheqeri i bardhë
  • 1/4 lugë e vogël me bitters
  • 20 ml konjak
  • spumante sa për të mbushur gotën

Përgatitja:

  • Vendosni kubin e sheqerit në një lugë dhe shtoni bitters. Lëreni derisa të përthithet.
  • Vendoseni kubin në një gotë për spumante dhe shtoni konjakun.
  • Mbusheni pjesën tjetër të gotës me spumante dhe mund të vijoni me servirjen.

Burim: BBC