Poezi në shishe

Bota e Verës u themelua në mars të vitit 1995 duke u bërë një nga pionierët e parë të produkteve italiane me emër të verës. Pasioni për të sjellë verërat më cilësore ne tavolinen shqipëtare filloi me 2-3 lloje verash. Sot, tregtojmë më shumë se 200 lloje verërash, nga gjithë shtetet e botës që shquhen për prodhimin e saj.

Lajmet e fundit nga Bota e Verës

Shfletoni postimet tona më të fundit. Informacione, mbulime eventesh, receta për cocktails me bazë vere dhe shumë shkrime të tjera ju presin.

Koktej klasik me spumante

Koktej klasik me spumante

Ky koktej dekadent i spumantes i përzier me pak konjak është i përsosur për raste të veçanta. Mbajeni veten me të mira këtë Krishtlindje.

Si të përgatisim verë të ngrohtë

Si të përgatisim verë të ngrohtë

Aroma e verës së ngrohtë e bën shpesh më të fortë ndjesinë e festave ndaj mbase mund të jetë ide e mirë që herë pas here të përgatisni edhe në shtëpi për të afërmit dhe miqtë tuaj.

Seri degustimesh nga Due Palme

Seri degustimesh nga Due Palme

Bota e Verës në bashkëpunim me partnerët nga Cantine Due Palme zhvilluan në Tiranë një seri degustimesh gjatë muajit tetor.

Gjeni dyqanet Bota e Verës në Tiranë

Bota e Verës vjen pranë jush me 2 dyqane tek të cilët mund të gjeni lehtësisht mbi 200 produkte të verës dhe shume ide për dhurata. Ju mirëpresim!

Dyqani te Rruga e Bogdanëve

Adresa: Rruga e Bogdanëve, pranë ish-“Samsung”, Tiranë, Shqipëri

Orari: 09:00 – 22:00, i hapur çdo ditë të javës

Tel: +355696033399

E-mail: botaeveres1@gmail.com

Dyqani pranë ish-Bllokut

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, pallatet “Agimi”, shk. 8, Tiranë, Shqipëri

Orari: 09:00 – 22:00, i hapur çdo ditë të javës

Tel: +355696044488

E-mail: botaeveres2@gmail.com