Nëse vërtet kërkoni të jeni një profesionist në hapjen dhe servirjen e verës, qoftë edhe për të lënë përshtypje të mira gjatë një eventi që mund të organizoni në shtëpinë tuaj, atëherë besojmë se videoja në vijim do ju ndihmojë të perfeksiononi aftësitë tuaja në këtë fushë.

Videot në vijim janë realizuar nga kompania Off to Work, një nga kompanitë lider në tregun e Mbretërisë së Bashkuar që ofrojnë burime njerëzore, trajnime dhe konsulencë në industrinë e eventeve dhe të mikpritjes.

 

Sikur kjo të mos mjaftonte, a e dini se ka shumë mënyra se si mund të hapet një shishe spumante, por vetëm njëra prej tyre është mënyra e saktë. Shikoni videon më poshtë për të mësuar se për çfarë bëhet fjalë!