Bëni dhuratën perfekte këto festa!

Zgjidhni idetë më të bukura. Verë dhe një sërë produktesh dhe paketimesh unikë, ju ndihmojnë ta personalizoni dhuratën tuaj. Nxitoni pranë dyqaneve Bota e Verës për të bërë porosinë tuaj. Kujdes: Disa prej produktet dhe paketimet janë në sasi të limituar.

Dyqani te Rruga e Bogdanëve

Dyqani “Bota e Verës” te rruga e Bogdanëve

Adresa: Rruga e Bogdanëve, pranë ish-“Samsung”, Tiranë, Shqipëri

Orari: 09:00 – 22:00, i hapur çdo ditë të javës

Kontakt: +355696033399 | botaeveres1@gmail.com

Dyqani pranë ish-Bllokut

Dyqani “Bota e Verës” pranë ish Bllokut

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, pallatet “Agimi”, Shk. 8, Tiranë, Shqipëri

Orari: 09:00 – 22:00, i hapur çdo ditë të javës

Tel: +355696044488 | botaeveres2@gmail.com