Seri degustimesh nga Due Palme

Seri degustimesh nga Due Palme

Bota e Verës në bashkëpunim me partnerët nga Cantine Due Palme zhvilluan në Tiranë një seri degustimesh gjatë muajit tetor.

Eventet ishin një mundësi unike për të provuar gatimet tradicionale italiane dhe verërat më të vlerësuara të Cantine Due Palme si Selvarossa Riserva, Selvarossa Salice Salento, Ettamiano Primitivo Salento, San Gaetano Primitivo di Manduria, Serre Susumaniello, Selvabianca Vermentino Salento etj. Të ftuarit ishin disa nga njohësit më në zë të verës në vend, bashkëpunëtorët, personazhe publike dhe opinionbërës.

Për më shumë detaje, ju ftojmë të shihni videot dhe fotot.